Sabina Šilc | BWE terapija in izčrpanost
15524
post-template-default,single,single-post,postid-15524,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

02 Mar BWE terapija in izčrpanost

Vse, kar je živo, vibrira, oddaja in sprejema energijo.V tej naši digitalni dobi smo izgubili stik z naravnimi energijami, skrivamo se pred njimi v betonske kletke, namesto v živo, komuniciramo preko interneta.

Skratka, ne obnavljamo svojih naravnih energij in ne izmenjujemo jih z drugimi živimi bitji toliko, kot bi potrebovali.

Ne komuniciramo niti s sabo in svojim višjim jazom (več o tem preberite v drugem članku o meditaciji TUKAJ).

Vibracije, ki so okoli nas, imajo svoje frekvence. nekatere so za nas dobrodejne, druge pa ne. Spomnite se, kako dobro se počutimo ob poslušanju dobre glasbe, ali pa še bolj, kadar smo sredi neokrnjene narave in dovolimo, da se nas dotakne. Te frekvence vibrirajo tako kot mi, ali pa tako, kot naj bi mi, če bi bili uravnoteženi. Če smo dovolj dolgo v takem okolju, se uravnotežimo in zlijemo v ENO z njim. To pa je počutje, ki ga najvišje vrednotimo in redko doživimo. Če drugega ne, moramo na koncert ali v naravo, kar pa včasih, zaradi natrpanega urnika, ne moremo.

Druge frekvence, in teh je več, pa so za nas škodljive. Vse aparature, ki delujejo na elektriko , kot kaže povečujejo beta frekvečno valovanje, kar čez čas povzroči razpršeno delovanje možganov

Preveč informacij (kar je kuga moderne dobe) vsiljuje ritme, s katerimi valujejo naši možgani, pogosto na, za nas, nepravilen  način.

Možgani morajo, če želimo, da so učinkoviti, dobro delovati v posameznih delih/programih, pa tudi kot celota.(leva in desna hemisfera), to pa je skoraj nemogoče s takim načinom življenja, kot ga imamo sedaj.

Kaj ne bi bilo prekrasno z eno potezo doseči izboljšanje možganskega delovanja, izboljšati jasnost in usmerjenost?

Z ustreznim BWE programom je to mogoče,  enostavno in vedno dostopno.

Kot posledico  čutimo, da imamo več energije, veselja do življenja, boljšo učinkovitost na vseh področjih in boljše zdravje, skratka, počutmo  se mlajši.

Zaradi izboljšanja delovanja možganov se namreč izboljša naša energijska  pretočnost in sprostijo se “zaklenjene” uskladiščene informacije.

To včasih pomeni izboljšanje spomina, priklica informacij in s tem boljšega učenja in poslovne učinkovitosti. Včasih pa to pomeni, da na površje priplava potlačen, boleč spomin. S tem tudi ni več težav, odkar imamo tapkanje (o tem več preberi v drugem članku). Ko se te navlake znebimo,  pa se počutimo bolj živi.

Telo se najbolj revitalizira takrat, ko so naši možgani energizirani s teta (Meditacija s teta valovi  in delta valovi (Globoka meditacija z delta valovi), to pa je največ med spanjem

Včasih enostavno ne utegnemo spati, ali pa naš spanec ni dovolj kvaliteten. V takih primerih priporočamo CD-je s teta in delta valovi  Zaspite z lahkoto –

Za spodbujanje, energiziranje boste poslušali beta frekvence :prebudite se, Povečajte svoje mentalne sposobnosti in Popolna zbranost..

Sčasoma  boste ponotranjili te programe in bodo vaši možgani lahko sami proizvajali tiste frekvence, ki jih za določeno aktivnost potrebujete.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.